
Εισβολή στο γραφείο ψυχιάτρου ο οποίος έχει αναλάβει και χρέη επόπτη στο ψυχιατρικό τμήμα των φυλακών Κορυδαλλού πραγματοποίησαν το βράδυ της Τετάρτης μέλη του Ρουβίκωνα.
Σε κείμενο που ανάρτησαν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου υποστηρίζουν ότι ο ψυχίατρος αυτός είναι αυτός που βεβαίωσε ψυχική νόσο στον Αριστείδη Φλώρο για την υπόθεση Energa.
Σε βίντεο που συνοδεύει το κείμενο τα μέλη του Ρουβίκωνα απειλούν τον ψυχίατρο με φράσεις όπως «πρόσεξε, αν ξανακουστεί το όνομά σου δεν θα μείνει τίποτα όρθιο», «να εύχεσαι να μην ακουστεί ξανά το όνομά σου», «το ωραίο σου γραφείο δεν θα μείνει όρθιο».
Σε άλλο σημείο του βίντεο, μάλιστα, λένε «δεν θα σε βοηθήσουν ούτε δικαστές ούτε αστυνομία, δεν μας φοβίζουν αυτά».
«Και να μας ευχαριστείς που δεν κάναμε τίποτα» κλείνουν το βίντεό τους τα μέλη του Ρουβίκωνα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.