
Συνελήφθη από τις αρχές της Κέρκυρας ένας 84χρονος συνταξιούχος λογιστής, καθώς θεωρείται πως εκβίαζε έναν επιχειρηματία που συνεργαζόταν.
Ο ηλικιωμένος φέρεται να απαιτούσε από ιδιοκτήτη επιχείρησης τροφίμων, που συνεργαζόταν, διάφορα χρηματικά ποσά, εκβιάζοντας τον επιχειρηματία ότι θα καταγγείλει φορολογικά στοιχεία της επιχείρησης που δεν είχαν δηλωθεί.
Μετά από καταγγελία του επιχειρηματία στις αστυνομικές Αρχές, ο συνταξιούχος λογιστής συνελήφθη, μετά από προκαθορισμένη συνάντηση, κατά την οποία φέρεται να παρέλαβε προσημειωμένα χαρτονομίσματα και προσημειωμένες επιταγές πολλών χιλιάδων ευρώ.
Η προανάκριση για την υπόθεση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, ενώ ο 84χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.