
Πριν από περίπου 15 λεπτά και συγκεκριμένα στις 10:40πμ έφτασε στο γραφείο της 1ης τακτικής Ανακρίτριας Θεσσαλονίκης η 33χρονη, που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης καθώς και για σωρεία αδικημάτων.
Οπως και χθες, Δευτέρα, έτσι και σήμερα, Τρίτη 23 Ιουνίου, η «κοκκινομάλλα» εισήλθε από την πίσω πόρτα στο κτίριο και περιμένει έξω από το γραφείο της Ανακρίτριας για να απολογηθεί.
Εντός των επόμενων λεπτών αναμένεται στο γραφείο της Ανακρίτριας κι ο δικηγόρος της, Βασίλης Νουλέζας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.