ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δύο εκρήξεις βομβών στις Φιλιππίνες – Τέσσερις νεκροί και πολλοί τραυματίες

Δύο εκρήξεις βομβών στις Φιλιππίνες – Τέσσερις νεκροί και πολλοί τραυματίες

Τέσσερις νεκροί και πολλοί τραυματίες μετά από δύο εκρήξεις βομβών σε κοινότητα ενός στρατιωτικοποιημένου νησιού των νότιων Φιλιππίνων όπου η κατάσταση είναι έκρυθμη για χρόνια, ανέφεραν μέσα ενημέρωσης της χώρας και πηγή προσκείμενη στον στρατό.

Η μία έκρηξη έγινε γύρω στο μεσημέρι (τοπική ώρα), η δεύτερη περίπου εξήντα λεπτά αργότερα στη Χολό, τη μεγαλύτερη πόλη της ομώνυμης νήσου, που χαρακτηρίζεται συχνά οχυρό της Αμπού Σαγιάφ, ισλαμιστικής οργάνωσης που ορκίζεται πίστη στο Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ).

Πηγή προσκείμενη στον στρατό ανέφερε ότι η μία από τις εκρήξεις προκλήθηκε από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό προσαρμοσμένο σε μοτοσικλέτα. Σύμφωνα με την πηγή αυτή, η οποία ζήτησε να μην κατονομαστεί, τραυματίστηκαν 17 στρατιωτικοί.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο ABS-CBN, η μία από τις δύο βομβιστικές επιθέσεις κατά τα φαινόμενα είχε στόχο οχήματα του στρατού των Φιλιππίνων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν έχει υπάρξει ανάληψη της ευθύνης για τις επιθέσεις μέχρι στιγμής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.