ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ναγκόρνο-Καραμπάχ: Πλάνα από τις τελευταίες συγκρούσεις για το Σουσί (βίντεο)

Ναγκόρνο-Καραμπάχ: Πλάνα από τις τελευταίες συγκρούσεις για το Σουσί (βίντεο)

Βίντεο με εκτεταμένα πλάνα από την τελευταία μάχη για τη στρατηγική πόλη Σουσί στο Καραμπάχ δημοσίευσε το πρακτορείο ειδήσεων Anna.

Σύμφωνα με το Anna News, «στις 6 Νοεμβρίου, οι ένοπλες δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν ξεκίνησαν μια επίθεση στην πόλη Σουσί, και στις 10 Νοεμβρίου, αξιωματούχοι του Καραμπάχ ανακοίνωσαν ότι η πόλη καταλήφθηκε από τον στρατό του Αζερμπαϊτζάν».

Συνέχισαν: «Όλο αυτό το διάστημα γυρίζαμε τις μάχες για το Σουσί. Αρκετές φορές βρισκόμασταν στα πρόθυρα του θανάτου, αλλά πάμε έτσι μέχρι το τέλος.

Στο βίντεό μας, προσπαθήσαμε να μεταφέρουμε την ατμόσφαιρα των τελευταίων ημερών των μαχών για το Σουσί και το Στεπανακέρτ. Θέλουμε να σας ενημερώσουμε για το τι έπρεπε να περάσουν οι υπερασπιστές του Καραμπάχ.

Αυτά τα παιδιά έχουν εκπληρώσει τα στρατιωτικά και πολιτικά τους καθήκοντα μέχρι το τέλος. Επομένως, αυτό το υλικό αφορά φυσικά τους απλούς στρατιώτες και όχι τις απότομες στροφές της υψηλής πολιτικής».

Ακολουθεί το πιο πρόσφατο βίντεο αυτής της επιτακτικής μάχης στη νότια περιοχή του Καραμπάχ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.