
Ένταση σημειώνεται αυτή την ώρα έξω από το σταθμό του μετρό στα Σεπόλια και αντίστοιχα και στον σταθμό Λαρίσης, ανάμεσα σε αστυνομικούς και συμμετέχοντες στην πορεία για το Πολυτεχνείο.
Στο σταθμό Λαρίσης, όπου δεν επικρατεί πλέον κλίμα έντασης, συγκεντρώθηκαν 50 άτομα και έγιναν 10 προσαγωγές.
Στα Σεπόλια παραμένουν οι συγκεντρωμένοι όπου η ένταση ήταν τόσο μεγάλη που ένας κάτοικος της περιοχής έχασε τις αισθήσεις του. .
Νωρίτερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, σημειώθηκε ένταση και μικροεπεισόδια, γύρω από το Άλσος Καισαριανής, όπου κατέληξε πορεία των ακροαριστερών η οποία ξεκίνησε από τον Βύρωνα, καθώς και στον Σταθμό Λαρίσης.
Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται παντού από το πρωί, διέλυσαν τις συγκεντρώσεις και προχώρησαν σε προσαγωγές. Οι προσαχθέντες οδηγούνται στην Ασφάλεια Αττικής όπου εξετάζονται.
Σημειώνεται, πως λίγο νωρίτερα αφέθηκαν ελεύθερα επτά άτομα που είχαν προσαχθεί από την οδό Πανεπιστημίου, κατά την επέμβαση της Αστυνομίας στην συγκέντρωση μελών του ΚΚΕ.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.