
Σεισμός μεγέθους 7,3 έπληξε τη Νέα Ζηλανδία νωρίς το πρωί της Παρασκευής, σύμφωνα με όσα ανέφερε το Ινστιτούτο Γεωλογικών Ερευνών των Ηνωμένων Πολιτειών. Θεωρείται πιθανό το ενδεχόμενο να υπάρξει τσουνάμι.
Το επίκεντρο του σεισμού ήταν 414 χιλιόμετρα ανατολικά του Ώκλαντ, σύμφωνα με όσα ανέφερε το Εθνικό Κέντρο Σεισμολογίας της Ινδίας.
Την ίδια στιγμή, το Pacific Warny Tsunami Center εξέδωσε προειδοποίηση για τσουνάμι, αναφέροντας πως θεωρείται πιθανό να δημιουργηθούν κύματα σε ακτίνα 300 χιλιομέτρων από το επίκεντρο του σεισμού.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.