ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επίθεση με τσεκούρι – ΔΟΥ Κοζάνης: Αναγνώριση γενναιότητας & αυτοθυσίας από την ΑΑΔΕ για τους δύο υπαλλήλους

Επίθεση με τσεκούρι – ΔΟΥ Κοζάνης: Αναγνώριση γενναιότητας & αυτοθυσίας από την ΑΑΔΕ για τους δύο υπαλλήλους

Ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), Γιώργος Πιτσιλής, προχώρησε, στην αναγνώριση ανδραγαθίας των υπαλλήλων Αλεξάνδρας Μπατσή και Παναγιώτη Παρίση που έδρασαν άμεσα για να αποτρέψουν την επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης.

Σε επιστολή του προς τους υπαλλήλους, ο διοικητής της ΑΑΔΕ μεταφέρει τα συγχαρητήρια της υπηρεσίας και τονίζει πως χάρη «στο απαράμιλλο θάρρος, την ψυχραιμία, την αυτοθυσία και γενναιότητα που επέδειξαν οι δύο υπάλληλοι, κατάφεραν μαζί με τον διευθυντή της ΔΟΥ να αφοπλίσουν τον δράστη παίρνοντας το τσεκούρι από τα χέρια του και αποτρέποντας ακόμη πιο δυσάρεστες καταστάσεις».

Ο κ. Πιτσιλής χαρακτηρίζει «αξιέπαινη τη συμπεριφορά και την στάση» των δύο υπαλλήλων, προσθέτοντας ότι η προσπάθειά τους «θα πρέπει να τύχει αναγνώρισης από την Υπηρεσία, θέτοντάς τους ως υπόδειγμα ήθους και αλληλέγγυας συμπεριφοράς».

Το αίτημα αναγνώρισης ανδραγαθίας είχε μεταφέρει ο βουλευτής Κοζάνης Στάθης Κωσταντινίδης.

Υπενθυμίζεται ότι τον προηγούμενο μήνα ο 56χρονος εφοριακός, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στην επίθεση, κατέληξε.

Ο άτυχος άνδρας είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια της επίθεσης που είχε εξαπολύσει ένας άνδρας στις 16 Ιουλίου, ενώ επί μήνες νοσηλευόταν σε νοσοκομειακό ίδρυμα της Θεσσαλονίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.