
Τελικά δεν υπήρχε βόμβα τοποθετημένη στους χώρους του κτιρίου του υπουργείου Παιδείας, στο Μαρούσι.
Αστυνομικές δυνάμεις του Τμήματος Εξουδετερωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών έλεγξαν διεξοδικά το κτίριο, μετά από τηλεφώνημα που έγινε σε ιστοσελίδα και που προειδοποιούσε για ύπαρξη βόμβας στο υπουργείο. Ωστόσο, δεν βρέθηκε τίποτα, επρόκειτο για φάρσα.
Θυμίζεται πως άγνωστος τηλεφώνησε λίγο μετά τις 11 σε μέσο ενημέρωσης, προειδοποιώντας για ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού στο Υπουργείο Παιδείας. Επιπλέον, υποστήριξε ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός επρόκειτο να εκραγεί στις 12:15 το μεσημέρι, με συνέπεια να ακολουθήσει εκκένωση του κτιρίου.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.