ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Απίθανο περιστατικό στις ΗΠΑ – Αστυνομικοί φόρεσαν χειροπέδες σε 5χρονο λόγω κοπάνας (βίντεο)

Απίθανο περιστατικό στις ΗΠΑ – Αστυνομικοί φόρεσαν χειροπέδες σε 5χρονο λόγω κοπάνας (βίντεο)

Ένα απίστευτο περιστατικό βίας αστυνομικών έλαβε χώρα στις ΗΠΑ, όταν δύο άνδρες των Αρχών έβαλαν χειροπέδες σε ένα 5χρονο αγόρι, το οποίο απείλησαν εκτός των άλλων.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 14 Ιανουαρίου του 2020 και το βίντεο δόθηκε στην δημοσιότητα την Παρασκευή από την αστυνομία της κομητείας Μοντγκόμερι.

“Άκουσέ με. Πόσο χρονών είσαι;” ρωτά το αγόρι ένας εκ των δυο αστυνομικών. “Πέντε”, απαντά το παιδί. “Πέντε; Νιώθεις ότι μπορείς να παίρνεις αποφάσεις μόνος σου;” ρωτά ο αστυνομικός. “Νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις;” Το παιδί αναστατώνεται, και λίγο μετά και αρχίζει να κλαίει και να φωνάζει. Η αστυνομία οδηγεί το αγόρι στο πίσω μέρος του περιπολικού αυτοκινήτου και οι φωνές συνεχίζονται. “Καλύτερα να σταματήσεις”, λένε οι αστυνομικοί στο αγόρι. Οι αστυνομικοί λένε επανειλημμένα στο παιδί ότι είναι “κακό” και πρέπει να ξυλοκοπηθεί. “Σε χτυπάει η μαμά σου; Σε χτυπάει η μαμά σου; Θα σε χτυπήσει σήμερα”, ακούγεται να λέει ένας από τους αστυνομικούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.