ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Υπέβαλε την παραίτησή της η αντιδήμαρχος Καρδίτσας μετά το σκάνδαλο με τα κρυμμένα τρόφιμα

Υπέβαλε την παραίτησή της η αντιδήμαρχος Καρδίτσας μετά το σκάνδαλο με τα κρυμμένα τρόφιμα

Η αντιδήμαρχος Καρδίτσας Ουρανία Σούφλα γνωστοποίησε την παραίτησή της μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με την έφοδο αστυνομικών σε σπίτι και τον εντοπισμό είδη πρώτης ανάγκης για πλημμυροπαθείς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η κα Σούφλα κατηγορείται πως υπεξαίρεσε τρόφιμα που προορίζονταν για πλημμυροπαθείς.

Η παραίτησή της έγινε αποδεκτή από τον Δήμαρχο της πόλης, Βασίλη Τσιάκο.

«Έκανα σήμερα δεκτή την παραίτηση της αντιδημάρχου Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών – Κοινωνικών Ομάδων και Αλληλεγγύης κ. Ουρανίας Σούφλα μέχρι να διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση της. Επειδή οι πολιτικοί μας αντίπαλοι προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, αναμένουμε από τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν το όλο θέμα, ώστε να λάμψει η αλήθεια. Το είπαμε από τη πρώτη στιγμή και το εννοούμε: Η παρούσα Δημοτική αρχή, πορεύεται με πυξίδα τη νομιμότητα, την απόλυτη διαφάνεια και δεν έχει τίποτα να κρύψει ή να φοβηθεί» ανέφερε ο ίδιος σε δήλωσή του.

Από την πλευρά της η ίδια η κα Σούφλα αναφέρει σε δήλωσή της πως παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας και χαρακτηρίζει τα εις βάρος της δημοσιεύματα αναληθή.

«Διερευνάται για ποιο λόγο είχα ποσότητα τροφίμων στην αποθήκη μου, και όχι στο σπίτι μου όπως τεχνηέντως διασπείρουν ορισμένοι, ενώ έχω προσκομίσει όλα τα δικαιολογητικά που δείχνουν τους δικαιούχους αυτών. Επίσης, δεν έγινε κάποια έφοδος, όπως κάποιοι κακόβουλα διαδίδουν, αλλά εγώ οδήγησα την υπηρεσία και υπέδειξα που βρίσκονται τα τρόφιμα. Ανέλαβα την διανομή για την Κοινότητα μου διότι ο Πρόεδρος της Κοινότητας, όπως και ο κάθε Πρόεδρος, εργάζεται εθελοντικά στη διανομή των τροφίμων και θεώρησε σημαντικότερο να ασχοληθεί με τα έργα υποδομών και οδοποιίας, όπου στην Κοινότητά μας ακόμα δεν έχουν αποκατασταθεί. Στις διανομές αυτές με βοήθησαν συγχωριανοί μου και όλα γίνονταν στο φως της ημέρας» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η ίδια καταλήγει πως τώρα πρέπει αν αποκαταστήσει την τιμή και την υπόληψή της και δεν θέλει κανείς να υπονοεί ότι θα χρησιμοποιήσει μια θέση ισχύος για να το πετύχει.

Μάλιστα, σημειώνει πως δεν θα αργήσει η ώρα που θα δικαιωθεί.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.