Ελεύθερη η μητέρα που δεν ήθελε να υποβληθεί σε self test το παιδί της – Της τραγουδούσαν τον Εθνικό Ύμνο

Ελεύθερη η μητέρα που δεν ήθελε να υποβληθεί σε self test το παιδί της – Της τραγουδούσαν τον Εθνικό Ύμνο

Ελεύθερη αφέθηκε η μητέρα που αρνήθηκε το παιδί της να υποβληθεί σε self test, καθώς το δικαστήριο έκανε αποδεκτό το αίτημα για αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης.

Μετά το τέλος της διαδικασίας υποστηρικτές της που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο, έψαλαν το «Μακεδονία Ξακουστή» και τον Εθνικό Ύμνο.

Η 49χρονη δεν έκανε δηλώσεις, ενώ ο δικηγόρος της ανέφερε «η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 27 Απριλίου του τρέχοντος έτους, έπειτα από αίτημα της υπεράσπισης, ώστε να προσέλθει ο ένας και μοναδικός μάρτυρας της δικογραφίας, προκειμένου να αποσαφηνιστεί η κατηγορία και οι πράξεις που αποδίδονται στον εντολέα μου», όπως γράφει το thesstoday.gr.

Η 49χρονη μητέρα συνελήφθη χθες με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων αναφορικά με τα τεστ κατά του κορωνοϊού.

Ο δικηγόρος της, Φώτης Μπαμπάνης, έκανε λόγο για παράνομη κράτηση.

«Είναι εντολέας μου, συναγωνίστρια και συμπολεμίστρια» είπε και πρόσθεσε:

«Από τη μελέτη της δικογραφίας προκύπτουν τα κάτωθι: Για ένα αδίκημα που είναι απλό πλημμέλημα διατάχθηκε, και δεν θέλω να το σχολιάσω αλλά το αφήνω στην κρίση του ελληνικού λαού, η παραμονή της πελάτισσάς μου στα πλαίσια του αυτοφώρου. Δηλαδή κρατείται μέχρι αύριο το πρωί για ένα τέτοιο αδίκημα στα πλαίσια, το τονίζω, προκαταρκτικής εξέτασης. Πραγματικά είναι αξιοπερίεργο, καθώς αν επρόκειτο για μια πράξη κακουργηματική, ήταν αντιληπτή η όποια κράτηση αν αποφασίζετο. Για ένα τέτοιο πλημμέλημα και ένα τέτοιο πλαίσιο ποινής αρνούμαι να το σχολιάσω γιατί με ξεπερνάει πραγματικά».

Η ίδια, σε δηλώσεις της σχετικά με τη μήνυση που υπέβαλε στη διοίκηση του σχολείου γιατί δεν επιτρέπεται στο παιδί της να κάνει μάθημα εάν δεν κάνει self test, ανέφερε πως είναι αναξιόπιστα.

«Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που τα self tests αντικρούονται με τα ιατρικά κέντρα», είχε υποστηρίξει, συμπληρώνοντας πως «δεν ξέρουμε τι ουσίες έχουν μέσα τα self tests ούτε πώς μπορούν να λειτουργήσουν στον οργανισμό κάθε παιδιού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.