Θα συνεχιστούν και το Σαββατοκύριακο οι έλεγχοι της Αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων και αναμένονται μπλόκα σε αρκετά σημεία των Εθνικών Οδών.

Ιδιαίτερη έμφαση αναμένεται να δοθεί το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα όπου επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις και οι επίδοξοι εξοδούχοι για το Πάσχα ίσως… πολλαπλασιαστούν.

Σύμφωνα με το STAR, μετά τα διόδια της Ελευσίνας έλεγχοι θα γίνονται σε όλους τους σταθμούς όπως:

  • στον Ισθμό
  • το Κιάτο
  • το Ρίο
  • τη Νέα Πέραμο
  • την Πάχη Μεγάρων
  • τους Αγίους Θεοδώρους μέχρι το Δρέπανο

Για Ωρωπό και Θήβα ή Λαμία τα μπλόκα των αστυνομικών αναμένεται να σταματήσουν τους… πονηρούς στα ακόλουθα σημεία:

  • στα διόδια της Θήβας και της Αγίας Τριάδας
  • στον σταθμό της Τραγάνας
  • των Θερμοπυλών
  • της Στυλίδας

Όπως μετέδωσε ήδη το Sputnik, σε σταθμούς διοδίων, αλλά και σε άλλα κομβικά σημεία των εθνικών και περιφερειακών οδών έχουν αναπτυχθεί περίπου 10.000 αστυνομικοί οι οποίοι από την πρώτη ημέρα έχουν εντολές για αυστηρότατη τήρηση των απαγορεύσεων που ισχύουν για αυτή την εορταστική περίοδο.

Μάλιστα, όσο πλησιάζει το επίμαχο τριήμερο που παραδοσιακά οι κάτοικοι των αστικών κέντρων ταξιδεύουν για τον πασχαλινό οβελία στην επαρχία, οι έλεγχοι θα αυξάνονται ποσοτικά, ακόμη και αν χρειαστεί να ελεγχτεί ένα προς ένα αυτοκίνητο στα σημεία ελέγχου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, ιδιαίτερη έμφαση αναμένεται να δοθεί το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα όπου επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις και οι επίδοξοι εξοδούχοι για το Πάσχα ίσως… πολλαπλασιαστούν. Σύμφωνα με το STAR, μετά τα διόδια της Ελευσίνας έλεγχοι θα γίνονται σε όλους τους σταθμούς όπως: στον Ισθμό το Κιάτο το Ρίο τη Νέα Πέραμο την Πάχη Μεγάρων τους Αγίους Θεοδώρους μέχρι το Δρέπανο Για Ωρωπό και Θήβα ή Λαμία τα μπλόκα των αστυνομικών αναμένεται να σταματήσουν τους… πονηρούς στα ακόλουθα σημεία: στα διόδια της Θήβας και της Αγίας Τριάδας στον σταθμό της Τραγάνας των Θερμοπυλών της Στυλίδας Όπως μετέδωσε ήδη το Sputnik, σε σταθμούς διοδίων, αλλά και σε άλλα κομβικά σημεία των εθνικών και περιφερειακών οδών έχουν αναπτυχθεί περίπου 10.000 αστυνομικοί οι οποίοι από την πρώτη ημέρα έχουν εντολές για αυστηρότατη τήρηση των απαγορεύσεων που ισχύουν για αυτή την εορταστική περίοδο. Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος κατά την Ιερά Ακολουθία στην Μητρόπολη σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί – Sputnik Ελλάδα, 1920, 27.04.2021 Ελλάδα Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου για το Πάσχα 15:08 Μάλιστα, όσο πλησιάζει το επίμαχο τριήμερο που παραδοσιακά οι κάτοικοι των αστικών κέντρων ταξιδεύουν για τον πασχαλινό οβελία στην επαρχία, οι έλεγχοι θα αυξάνονται ποσοτικά, ακόμη και αν χρειαστεί να ελεγχτεί ένα προς ένα αυτοκίνητο στα σημεία ελέγχου.