ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ρόδος: 13χρονος τραυμάτισε ελαφριά συνομήλική του με κροτίδα

Ρόδος: 13χρονος τραυμάτισε ελαφριά συνομήλική του με κροτίδα

Μία μητέρα σε έξαλλη κατάσταση κατέφυγε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, όπου προχώρησε σε καταγγελία ότι η κόρη της είχε τραυματιστεί ελαφρά στο πόδι από κροτίδα.

Το ίδιο βράδυ, διαπιστώθηκε ότι αυτός που πέταξε την επικίνδυνη κροτίδα η οποία τραυμάτισε την 13χρονη, ευτυχώς ελαφρά, ήταν ένα συνομήλικό της αγόρι που εντοπίστηκε στο σπίτι του. Ο ίδιος ο ανήλικος δεν συνελήφθη λόγω της μικρής ηλικίας του, ωστόσο συνελήφθη η 40χρονη μητέρα του η οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενη για παραμέληση εποπτείας του.

Στην πορεία της προανάκρισης, οι αστυνομικοί εντόπισαν και το κατάστημα από το οποίο είχε προμηθευτεί την κροτίδα ο 13χρονος και σχημάτισαν δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ειδών πυροτεχνίας σε βάρος της ιδιοκτήτριας που του την πούλησε παράνομα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.