ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε σπείρα ληστών – Έλεγαν στους ένοικους ότι τους έπεσαν ρούχα στο μπαλκόνι

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε σπείρα ληστών – Έλεγαν στους ένοικους ότι τους έπεσαν ρούχα στο μπαλκόνι

Μία σπείρα είχε βρει έναν πανέξυπνο τρόπο για να εισβάλλει σε σπίτια και να κλέβει κοσμήματα και χρήματα, στην Θεσσαλονίκη.

Οι δράστες έπειθαν τους ενοίκους να βγουν στο μπαλκόνι με πρόσχημα ότι κάποιο ρούχο έπεσε στο έδαφος και την ίδια ώρα έμπαιναν στο σπίτι, αρπάζονταν ό,τι πολύτιμο έβρισκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την αστυνομία ταυτοποιήθηκαν κατόπιν έρευνας τα στοιχεία τριών νεαρών ατόμων (μεταξύ αυτών δύο 17χρονων), φερόμενων ως μελών της και συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία. Η λεία της εγκληματικής ομάδας -σύμφωνα με την αστυνομία- περιλάμβανε χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, ποδήλατα, τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες, μάλιστα, έκαναν αγορές μέσω ανέπαφων συναλλαγών. Η ίδια σπείρα, που, σύμφωνα με την αστυνομία, δρούσε στην περιοχή της Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη, είχε στο ενεργητικό της και κλοπές οχημάτων. Συνολικά η δικογραφία περιλαμβάνει επτά περιπτώσεις κλοπών που τελέστηκαν από τις αρχές του έτους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.