ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πακιστανός είχε γίνει εφιάλτης στα νότια προάστια: Επιτίθετο σε ανήλικες – Συνελήφθη στην περιοχή του Περιστερίου

Πακιστανός είχε γίνει εφιάλτης στα νότια προάστια: Επιτίθετο σε ανήλικες – Συνελήφθη στην περιοχή του Περιστερίου

Στην σύλληψη ενός 34χρονου Πακιστάνου προχώρησαν οι Αρχές, μετά από καταγγελίες ανήλικων γυναικών σε Βούλα, Βάρη και Βουλιαγμένη για να τις βιάσει και να τις θωπεύσει.

Μέσα στην μεγάλη εβδομάδα είχε πραγματοποιήσει τέσσερα χτυπήματα, ενώ στην τελευταία επίθεση σε βάρος μιας 22χρονης, η κοπέλα κατάφερε να τον τραβήξει βίντεο, να ανεβάσει το υλικό στα social media και να διευκολύνει το έργο των διωκτών του.

Ο σάτυρος Πακιστανός, συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας στο Περιστέρι την ώρα που έπινε αμέριμνος τον καφέ του, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απείθεια, απλή σωματική βλάβη και παράνομη βία.

Σε ο,τι έχει να κάνει με τα χτυπήματα όπως προέκυψε, βραδινές ώρες της 27-4-2021, κινούμενος πεζός, στην περιοχή της Βούλας, σε δρόμους με χαμηλό φωτισμό και μειωμένη κίνηση, στοχοποίησε ανήλικη και τρεις γυναίκες νεαρής ηλικίας, τις οποίες αρχικά προσέγγισε με το πρόσχημα της παροχής πληροφοριών και στη συνέχεια τους επιτέθηκε με σκοπό τον εξαναγκασμό τους σε γενετήσιες πράξεις.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, συγκροτήθηκε άμεσα ειδική ομάδα αστυνομικών για την ταυτοποίηση και εντοπισμό του δράστη. Από από ενδελεχή έρευνα, ταυτοποιήθηκε και εντοπίσθηκε χθες το μεσημέρι σε καφετέρια στην περιοχή του Περιστερίου.

Παρά την προσπάθειά του να διαφύγει, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάπραξη των αξιόποινων πράξεών του την 27-4-2021, ενώ αναγνωρίσθηκε από το σύνολο των θυμάτων του. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τονίζεται πάντως πως μετά το πέρας της ποινής του, ο Πακιστανός σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να απελαθεί πίσω στη χώρα του, βάσει πάγιας διαδικασίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.