Η κυβέρνηση «προσκυνάει» τον Τσαβούσογλου: Με δεκάδες δημοσιογράφους & διπλωμάτες θα κάνει το «ιδιωτικό» τουρ στη Θράκη

Η κυβέρνηση «προσκυνάει» τον Τσαβούσογλου: Με δεκάδες δημοσιογράφους & διπλωμάτες θα κάνει το «ιδιωτικό» τουρ στη Θράκη

Με «στρατιά» δημοσιογράφων και διπλωματών θα πραγματοποιήσει ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου την υποτίθεται «ιδιωτική» -σύμφωνα με την κυβέρνηση- επίσκεψη στη Θράκη, με αυτό τον τρόπο ο Τούρκους υπουργός θέλει ν’ αμφισβητήσει διεθνώς την ταυτότητα της ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας.

Όπως αναφέρει η Καθημερινή, ο Τσαβούσογλου την Κυριακή 30 Μαίου θα φτάσει στην Αλεξανδρούπολη και στη συνέχεια θα μεταβεί σε Κομοτηνή και Ξάνθη, μαζί με πολλούς Τούρκους δημοσιογράφους, αρθρογράφους και διπλωμάτες.

Αναφέρεται επίσης ότι τα τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για το ταξίδι του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών στη Θράκη, κάτι που είναι προάγγελος των προκλήσεων και αμφισβητήσεων που ετοιμάζονται από την Άγκυρα.

Είναι φανερό πως ο Τσαβούσογλου έρχεται για να πάρει τη «ρεβάνς» από τον Νίκο Δένδια, δείγμα και της διευρυμένης ατζέντας που αναμένεται να θέσει.

Φυσικά και το τουρκικό ΥΠΕΞ έχει ανακοινώσει την επίσκεψη Τσαβούσογλου στη Θράκη, κάτι που την κάνει επίσημη επίσκεψη και όχι ιδιωτική,

«Πριν πάει στην Αθήνα, Ο υπουργός Çavuşoğlu θα επισκεφθεί τη Δυτική Θράκη στις 30 Μαΐου 2021», αναφέρει η ανακοίνωση.

Το πρωτοφανές είναι ότι η κυβέρνηση του επιτρέπει να πραγματοποιήσει την επίσκεψη αυτή και μάλιστα χωρίς κανέναν όρο!

Δηλαδή τόσο πολύ χρειάζεται η Ελλάδα τον Τσαβούσογλου που η κυβέρνηση τον αφήνει να αμφισβητήσει την ελληνική κυριαρχία, προκειμένου να μας κάνει τη «χάρη» να έρθει;

Μάλιστα η κυβερνητική εκπρόσωπος της κυβέρνησης είπε και το αμίμητο πως «Η Ελλάδα είναι δημοκρατική χώρα, δεν απαγορεύει ιδιωτικές επισκέψεις» και πως «σε αντίστοιχη κίνηση μπορεί να προβεί και ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών».

Δηλαδή ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών μπορεί να πάρει αύριο μια στρατιά από δημοσιογράφους και να επισκεφτεί την Ίμβρο και την Τένεδο για «ιδιωτική» επίσκεψη ; Αν «ναι» τότε γιατί δεν το έχει κάνει;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.