ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Παραδέχθηκε την ενοχή της για ναρκωτικά η σύζυγος του Ελ Τσάπο

Παραδέχθηκε την ενοχή της για ναρκωτικά η σύζυγος του Ελ Τσάπο

Η σύζυγος του Ελ Τσάπο, Έμμα Κορονέλ Αϊσπούρο παραδέχθηκε την ενοχή της και την εμπλοκή της στις υποθέσεις ναρκωτικών του συντρόφου της.

Η εξέλιξη έρχεται δύο χρόνια αφότου ο Ελ Τσάπο καταδικάστηκε σε ποινή ισόβιας κάθειρξης και 30 χρόνια για συμμετοχή σε συνεχιζόμενη εγκληματική επιχείρηση, καθώς και για διακίνηση ναρκωτικών και πυροβόλων όπλων ως αρχηγός του καρτέλ Σιναλόα.

Όπως ομολόγησε, είχε «τη μικρότερη συμμετοχή» στη διεύθυνση του καρτέλ. Σύμφωνα με τους New York Times πάντως, η διευθέτηση δεν απαιτεί τη συνεργασία της με τις αμερικανικές αρχές.

Είχε συλληφθεί τον Φεβρουάριο

Η Αϊσπούρο, πρώην εστεμμένη των καλλιστείων, συνελήφθη τον Φεβρουάριο στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ντούλες της Ουάσινγκτον. Οι αρχές της απήγγειλαν κατηγορίες για συνωμοσία για τη διακίνηση 5 κιλών και άνω κοκαΐνης, ενός κιλού και άνω ηρωίνης, 500 γραμμαρίων και άνω μεταμφεταμίνης και 1.000 κιλών και άνω κάνναβης. Επίσης, κατηγορήθηκε ότι βοήθησε τον Γκούζμαν στη διακίνηση ναρκωτικών την περίοδο 2012-2014 αναμεταδίδοντας μηνύματα, ενώ στη συνέχεια του παρέδιδε μηνύματα, καθώς τον επισκεπτόταν σε φυλακή του Μεξικό, μετά τη σύλληψή του, τον Φεβρουάριο του 2014. Παράλληλα, κατηγορείται ότι τον βοήθησε στην απόδραση του 2015.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Αϊσπούρο έχει διπλή υπηκοότητα, των ΗΠΑ και του Μεξικού, είναι εκτός από νικήτρια καλλιστείων, φοιτήτρια δημοσιογραφίας και μητέρα διδύμων με τον Ελ Τσάπο. Όπως έχει αναφέρει σε αμερικανικά ΜΜΕ, είχαν συναντηθεί σε χορό, όταν ήταν 17 χρονών και αυτός 49.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.