Εμείς Μανωλάκη θα κάνουμε ότι χρειάζεται. Εσείς θα κάνετε ότι πρέπει;

Εύβοια: Άνδρας σκότωσε γάτα και την πέταξε στα σκουπίδια

Εύβοια: Άνδρας σκότωσε γάτα και την πέταξε στα σκουπίδια

Ένας 79χρονος άνδρας βρίσκεται αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες, μετά την σύλληψή του από αστυνομικούς στα Νέα Στύρα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ηλικιωμένος άνδρας κατηγορείται ότι κακοποίησε μία γάτα και ακολούθως αφού την έβαλε μέσα σε πλαστική σακούλα, την πέταξε σε κάδο απορριμμάτων του Δήμου.

Σύμφωνα με το evima.gr, τον 79χρονο κατήγγειλαν γείτονές του οι οποίοι τον είδαν να βασανίζει το ζωάκι και ακολούθως να το πετά στον κάδο.

Ο ηλικιωμένος εκτός των ποινικών κυρώσεων που αντιμετωπίζει, βάσει του νέου νομοθετικού πλαισίου θα κληθεί να πληρώσει και διοικητικό πρόστιμο.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.