Αεροπλάνα θα πετάξουν σήμερα σε χαμηλό ύψος πάνω από την Αθήνα- Τι συμβαίνει (βίντεο)

Αεροπλάνα θα πετάξουν σήμερα σε χαμηλό ύψος πάνω από την Αθήνα- Τι συμβαίνει (βίντεο)

Χαμηλές πτήσεις πάνω από την Αθήνα θα πραγματοποιήσουν σήμερα το πρωί μια σειρά αεροπλάνων.

Συγκεκριμένα, οι χαμηλές πτήσεις θα γίνουν μεταξύ 11:30-12:30 στο πλαίσιο των προετοιμασιών για το Athens Flying Week που θα πραγματοποιηθεί στο αεροδρόμιο της Τανάγρας το Σαββατοκύριακο.

Τα αεροπλάνα που θα πετάξουν σε χαμηλό ύψος είναι ένα Airbus της Aegean και το ελβετικό ακροβατικό σμήνος που αποτελείται από εννέα αεροσκάφη.

Τα εν λόγω αεροπλάνα έχουν πάρει άδεια για τις συγκεκριμένες πτήσεις από την Πολεμική Αεροπορία.

Όσο για το Athens Flying Week 2018, η διοργάνωση φιλοξενεί επίλεκτες μονάδες επίδειξης, πιλότους με ιδιαίτερες ικανότητες, τύπους αεροσκαφών με εκπληκτικές δυνατότητες και προγράμματα πτήσεων που θα σκορπίσουν έντονες συγκινήσεις.

Φέτος συμμετέχουν

– Η Βελγική Πολεμική Αεροπορία με την Belgian F-16 Demo Team

– Η Ελβετική Πολεμική Αεροπορία, με το F-18 Hornet και την PC-7 TEAM, πτητικό σχηματισμό εννέα αεροσκαφών

– Η Ισπανική Πολεμική Αεροπορία με δύο F/A-18 (C.15)

– Η Πολωνική Πολεμική Αεροπορία με τους ORLIC και το MIG 29

– Ο Ολλανδός Frank van Houten, ο Dutch Rush, με Sukhoi 26MX

– Από την Ιταλία ο θρυλικός Silver Chicken, αλλά και ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Glider πιλότος, Luca Bertossio και ο Σουηδός Johan Gustafsson, με το Glider SZD-59 «ACRO» (
με την υποστήριξη της Ανεμολέσχης Αθηνών)

– Ο Γερμανός Martin Graef με το Christen Eagle II

– Η WIZARD AEROBATICS και ο Δημήτρης Βερβερέλης με το AIRBUS HELICOPTER EC-120B

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

– Φυσικά, στην κορυφαία θέση, με το ‘’Zeus’’ F-16 Demo Team, το Τ-6 A “Daedalus” Demo Team, καθώς και τα Mirage 2000 και τα FANTOM της Πολεμικής μας Αεροπορίας, το S-70B Aegean Hawk του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά και τα Apache AH64, Chinook CH-47 και Huey UH-1 της Αεροπορίας Στρατού, καθώς και οι επίλεκτες δυνάμεις τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.