ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στην 111 ΠΜ οι Κροάτες για να επιθεωρήσουν τα ελληνικά F-16 Blk 30

Στην 111 ΠΜ οι Κροάτες για να επιθεωρήσουν τα ελληνικά F-16 Blk 30

Νέα επίσκεψη έκαναν οι Κροάτες στην ελληνική πλευρά για την αγορά μέρους του αεροπορικού στόλου των F-16 Block 30 καθώς η πολιτική ηγεσία της χώρας φαίνεται με αυτό τον σκοπό να θέλει να αναζητεί κονδύλια για την αναβάθμιση μεγαλύτερου αριθμού F-16 Block 50 , σε επίπεδο F-16V (Viper).

Η ομάδα επιθεωρητών από την Αεροπορία της Κροατίας επισκέφθηκε την αεροπορική βάση της Νέας Αγχιάλου στην 111 Πτέρυγα Μάχης για να επιθεωρήσει τα ελληνικά F-16 Block 30.

Οι εντυπώσεις που αποκόμισαν οι επισκέπτες, φέρονται να ήταν θετικές ενώ είδαν και τις “ειδικές” συνθήκες που αντιμετωπίζει η Ελλάδα με την Τουρκία στο επίπεδο των καθημερινών αναχαιτίσεων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην αντιπροσωπείας βρίσκονταν και Αμερικανοί, που δεν εξακριβώθηκε αν ήταν στρατιωτικοί αξιωματούχοι της Πρεσβείας των ΗΠΑ ή στελέχη της κατασκευάστριας εταιρίας Lockheed Martin.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Κροατία αρχικά είχε καταλήξει σε συμφωνία με τους Ισραηλινούς για την αγορά μεταχειρισμένων F-16 τα οποία στη συνέχεια θα αναβαθμίζονταν από την εγχώρια αμυντική βιομηχανία όμως δεν προχώρησε λόγω αμερικανικού “βέτο”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.