ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Τ.Πάιατ: «Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να πουλήσουν μαχητικά αεροσκάφη F-35 στην Ελλάδα όποτε αυτή είναι έτοιμη»

Τ.Πάιατ: «Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να πουλήσουν μαχητικά αεροσκάφη F-35 στην Ελλάδα όποτε αυτή είναι έτοιμη»

Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφ Πάιατ, κατά τη διάρκεια συνομιλίας του με Έλληνες δημοσιογράφους, εξέφρασε την στήριξη των διερευνητικών επαφών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, από πλευράς των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

«Οι ΗΠΑ θέλουν να παραμείνουν οι διερευνητικές σε τροχιά», είπε συμπληρώνοντας πως η «μπάλα είναι τώρα στην πλευρά της Άγκυρας» η οποία καλείται να απαντήσει στην ελληνική πλευρά δίνοντας ημερομηνίες για την επανάληψη των συζητήσεων στην Αθήνα, αυτή τη φορά.

Ο κ. Πάιατ, δεν θέλησε ωστόσο, να εξειδικεύσει την στρατηγική της νέας αμερικανικής κυβέρνησης όσον αφορά στα ελληνοτουρκικά. Μάλιστα παρέπεμψε στις πρόσφατες δηλώσεις του Αμερικανού υπουργού εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεκ για την Τουρκία, μετά τη συνομιλία που είχε ο νέος επικεφαλής του State Department με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Μεταξύ άλλων ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα, σχολιάζοντας το ζήτημα των F-35, δήλωσε πως οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να πουλήσουν μαχητικά αεροσκάφη στην Ελλάδα όποτε αυτή είναι έτοιμη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.