ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ενθουσιασμένοι οι Σαουδάραβες με την ΠΑ: «Εκπαιδευόμαστε με τους καλύτερους πιλότους του ΝΑΤΟ»

Ενθουσιασμένοι οι Σαουδάραβες με την ΠΑ: «Εκπαιδευόμαστε με τους καλύτερους πιλότους του ΝΑΤΟ»

Η διμερής άσκηση «Saudi – Hellenic Joint Exercise 21» των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με την Βασιλική Αεροπορία της Σαουδικής Αραβίας με την επωνυμία «Falcon Eye – 1» έλαβε χώρα από την Τρίτη 9 έως και την Παρασκευή 26 Μαρτίου και τα σχόλια των Αράβων είναι διθυραμβικά για την ΠΑ και τους πιλότους της.

Όπως ανακοινώθηκε, ήταν η πρώτη φορά που μεταστάθμευσε προσωπικό και μέσα της αεροπορίας της Σαουδικής Αραβίας στην αεροπορική βάση της Σούδας στην Κρήτη.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης εκτελέστηκαν αποστολές σύνθετων αεροπορικών επιχειρήσεων τύπου air superiority / supremacy, καθώς και προστασία – προσβολή στόχων σε ξηρά και θάλασσα.

“Είναι οι καλύτεροι πιλότοι του ΝΑΤΟ και της Ευρώπης”

«Εκπαιδευόμαστε με τους καλύτερους πιλότους της Ευρώπης που είναι της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Οι καλύτεροι μαχητές ήταν από την 340 Μοίρα «Αλεπού» που κατά την εκπαίδευση είχε τον ρόλο των εχθρικών αεροσκαφών.

Ο Διοικητής της 340 Μοίρας είναι ο καλύτερος πιλότος του ΝΑΤΟ το 2020» , γράφουν οι Σαουδάραβες αναγνωρίζοντας την αξία των αεροπόρων που αναγνωρίζονται στο σχολείο του ΝΑΤΟ, TLP, ως «Best Warrior».

https://twitter.com/defensearab/status/1375826413748633606%20

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.