ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Φωτογραφία φέρεται να δείχνει το μοιραίο Canadair CL-215 λίγο μετά την απογείωσή του

Το αεροσκάφος ήταν εκείνη τη στιγμή στη Χαλκίδα

Φωτογραφία φέρεται να δείχνει το μοιραίο Canadair CL-215 λίγο μετά την απογείωσή του

Χρήστης του Twitter δημοσίευσε μια φωτογραφία η οποία φέρεται να δείχνει το μοιραίο Canadair CL-215 λίγο μετά την απογείωσή του τη Νέα Αγχίαλο Βόλου.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του η φωτογραφία τραβήχτηκε περίπου ένα τέταρτο μετά τις 11 το πρωί, την ώρα που το Canadair κατευθυνόταν προς την Κάρυστο σε μία πτήση χωρίς επιστροφή….

H ανάρτηση

«H τραγική ειρωνία… Τους τράβηξα πάνω από την Χαλκίδα στις 11.14 έχοντας αφήσει πίσω τους την Ν. Αγχίαλο και κατευθυνόμενοι προς Κάρυστο… Χρήστο, Περικλή τα λόγια είναι φτωχά τώρα… (Ο λογαριασμός θα μείνει επί τριήμερο ανενεργός ως ελάχιστη ένδειξη τιμής στα παλικάρια που χάσαμε σήμερα)»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.