ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πιλότος σχημάτισε στον αέρα το πορτρέτο της βασίλισσας Ελισάβετ (φωτό)

Το ουράνιο πορτρέτο είχε ύψος 65 μίλια (σχεδόν 105χλμ) και πλάτος 39 μίλια (σχεδόν 63χλμ)

Πιλότος σχημάτισε στον αέρα το πορτρέτο της βασίλισσας Ελισάβετ (φωτό)

Μία γυναίκα πιλότος δημιούργησε το μεγαλύτερο πορτρέτο της εκλιπούσας βασίλισσας Ελισάβετ Β΄ πετώντας πάνω από συγκεκριμένα σημεία και «σχεδιάζοντας» το περίγραμμά της σε ραντάρ καταγραφής, ώστε για να συγκεντρώσει χρήματα για μια φιλανθρωπική οργάνωση.

Στη δίωρη πτήση με ένα Piper PA-28 την Πέμπτη, η Amal Larhlid δημιούργησε το χαρακτηριστικό προφίλ της εκλιπούσης βασίλισσας και αυτό που την δυσκόλεψε ήταν να  σχηματίσει με λεπτομέρεια το περίτεχνο στέμμα.

Το… ουράνιο πορτρέτο της Ελισάβετ πάνω από το Ηνωμένο Βασίλειο είχε ύψος 65 μίλια (σχεδόν 105χλμ) και πλάτος 39 μίλια (σχεδόν 63χλμ).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.