ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Στο τσακ» γλύτωσε την καταστροφή η 112ΠΜ και το ΚΕΑ: Είχαν σκάσει τα λάστιχα κινητής δεξαμενής καυσίμων – Λίγο πριν εκραγεί την μετακίνησαν

Την σήκωσαν άρον άρον και δεν βιώσαμε ξανά εικόνες όπως αυτές της Νέας Αγχιάλου

«Στο τσακ» γλύτωσε την καταστροφή η 112ΠΜ και το ΚΕΑ: Είχαν σκάσει τα λάστιχα κινητής δεξαμενής καυσίμων – Λίγο πριν εκραγεί την μετακίνησαν

Η φωτιά που ξέσπασε στον Ασπρόπυργο την Τρίτη (22/8) μπήκε τελικά στην 112 Πτέρυγα Μάχης, παρά τις διαψεύσεις του ΓΕΑ, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του pronews.gr. 

Και όχι μόνο μπήκε, αλλά παραλίγο να ανατινάξει την 112ΠΜ και να βιώσουμε ξανά εικόνες όπως αυτές που είδαμε πριν από λίγο καιρό στη Νέα Αγχίαλο και την 111ΠΜ, καθώς η φωτιά έφτασε σε σημείο που υπήρχε μια κινητή δεξαμενή καυσίμων. 

Συγκεκριμένα, η φωτιά μπήκε στην 112 Πτέρυγα Μάχης και έκαψε το χώρο που φυλάσσονται οι σκύλοι περιπολίας, αρχικά, ενώ στη συνέχεια μπήκε στο κρατικό εργοστάσιο αεροσκαφών (ΚΕΑ). Εκεί υπήρχε μια τροχήλατη δεξαμενή καυσίμων, η οποία χρησιμοποιούταν σε δοκιμαστήριο για κινητήρες για τα C-130. 

Ωστόσο, επειδή δεν μετακινούταν εδώ και χρόνια, είχαν σκάσει τα λάστιχα και κανείς δεν τα είχε αλλάξει. Έτσι αναγκάστηκαν να την σηκώσουν άρον άρον ώστε να μην πάρει φωτιά και εκραγεί! 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει επίσης να σημειωθεί επίσης ότι πολλά αεροπλάνα CL-215 παραμένουν καθηλωμένα με βλάβες στο υπόστεγο. Παράλληλα συνέβη και ένα απρόοπτο με ένα C-415 που επιχειρούσε στη φωτιά, καθώς κτύπησε ένας γλάρος στο φτερό του, χωρίς ωστόσο να προκαλέσει ζημιές στο αεροσκάφος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.