ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Το Ιράν προχωρά στην αγορά ρωσικών μαχητικών Sukhoi SU-35

«Έχουν οριστικοποιηθεί τα σχέδια» δήλωσε ο Ιρανός αναπληρωτής υπουργός Άμυνας

Το Ιράν προχωρά στην αγορά ρωσικών μαχητικών Sukhoi SU-35

Το Ιράν οριστικοποίησε την συμφωνία με τη Ρωσία για την παραλαβή ρωσικής κατασκευής μαχητικών αεροσκαφών Sukhoi SU-35 και ελικοπτέρων, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της χώρας στο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Tasnim.

Η αεροπορία του Ιράν διαθέτει μόνο μερικές δεκάδες μαχητικά αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων ρωσικών αεροσκαφών, καθώς και παλαιών αμερικανικών μοντέλων που αποκτήθηκαν πριν από την Ισλαμική Επανάσταση του 1979.

«Έχουν οριστικοποιηθεί τα σχέδια για μαχητικά αεροσκάφη Sukhoi Su-35, επιθετικά ελικόπτερα Mil Mi-28 και εκπαιδευτικά αεροσκάφη Yak-130 που θα ενταχθούν στις μονάδες μάχης του ιρανικού στρατού», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας του Ιράν Μεχντί Φαράχι.

Το δημοσίευμα του Tasnim δεν έκανε κάποια αναφορά περί επιβεβαίωσης της συγκεκριμένης συμφωνίας από τους Ρώσους.

Το 2018, το Ιράν δήλωσε ότι ξεκίνησε την παραγωγή του τοπικά σχεδιασμένου μαχητικού Kowsar για χρήση στην πολεμική του αεροπορία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες πιστεύουν ότι το αεροσκάφος είναι ένα αντίγραφο του F-5, που κατασκευάστηκε για πρώτη φορά στις Ηνωμένες Πολιτείες τη δεκαετία του 1960.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.