ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Άγνωστος άνδρας επιτέθηκε σε δύο γυναίκες στην Αλεξανδρούπολη – Τις χτύπησε με μανία

Ο δράστης, που αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ φέρεται να είναι αλλοδαπός

Άγνωστος άνδρας επιτέθηκε σε δύο γυναίκες στην Αλεξανδρούπολη – Τις χτύπησε με μανία

Αναστάτωση επικρατεί στην τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης, μετά τις ανεξήγητες επιθέσεις σε βάρος δυο γυναικών από άγνωστους άνδρες που τις ξυλοκόπησαν χωρίς να τις γνωρίζουν.

Μάλιστα, να σημειωθεί πως δεν αποκλείεται ο δράστης να είναι ο ίδιος και στις δυο περιπτώσεις.

Ειδικότερα, το βράδυ της Τρίτης, δέχθηκε επίθεση από τον άγνωστο άνδρα μια 35χρονη που περπατούσε αμέριμνη στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης.

Ο δράστης την άρπαξε από πίσω και την έριξε στο έδαφος κάνοντάς της κεφαλοκλείδωμα, ενώ στη συνέχεια άρχισε να την χτυπά με μανία.

Περαστικοί που επενέβησαν, έτρεψαν σε φυγή τον δράστη σώζοντας την σοκαρισμένη γυναίκα, που μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο. Ο δράστης, που αναζητείται από την Αστυνομία, φέρεται να είναι αλλοδαπός.

Ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, πάλι σε κεντρικό σημείο της πόλης, όταν μια 18χρονη φοιτήτρια που πήγε να πετάξει τα σκουπίδια δέχθηκε επίθεση από έναν άγνωστό της εύσωμο και κοντό άνδρα ηλικίας περίπου 45-50 χρόνων, ο οποίος της ζήτησε αναπτήρα και προσπάθησε να της πιάσει συζήτηση.

Η κοπέλα προσπάθησε να τον αποφύγει και τότε ο άνδρας της επιτέθηκε χτυπώντας την με δύναμη στο πρόσωπο.

Η φοιτήτρια πανικοβλήθηκε και κρύφτηκε τρέχοντας στην πυλωτή μιας πολυκατοικίας, ενώ ο δράστης εξαφανίστηκε. Η 18χρονη υπέβαλε καταγγελία στο τοπικό αστυνομικό τμήμα που ερευνά για να τον εντοπίσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.