ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άγριο επεισόδιο μεταξύ νεαρών στο Αιγάλεω: 18χρονος τραυμάτισε με κατσαβίδι 17χρονο στην κοιλιά και τον αυχένα

Ο 17χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο νοσοκομείο

Άγριο επεισόδιο μεταξύ νεαρών στο Αιγάλεω: 18χρονος τραυμάτισε με κατσαβίδι 17χρονο στην κοιλιά και τον αυχένα

Γύρω στις 18:00 το απόγευμα της Τετάρτης, σημειώθηκε αιματηρό επεισόδιο μεταξύ νεαρών στο Αιγάλεω και συγκεκριμένα επί της οδού 25ης Μαρτίου, με έναν 17χρονο να καταλήγει τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα κατέθεσε μια 17χρονη, ενώ βρισκόταν σε στάση λεωφορείου, με συνομήλικό της, τους προσέγγισε ένας 18χρονος.

Ο 18χρονος στη συνέχεια, άρχισε να συνομιλεί με τον 17χρονο που γνωρίζονταν και σύμφωνα με την ανήλικη, φέρεται να σημειώθηκε κάποιο επεισόδιο μεταξύ τους, για προσωπικές διάφορες που φέρονται να είχαν.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ο 18χρονος φέρεται να έβγαλε ένα κατσαβίδι που είχε μαζί του και τραυμάτισε τον 17χρονο στην κοιλιά και τον αυχένα.

Ο 17χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Από τις έρευνες των Αρχών στο σημείο, εντοπίστηκε το κατσαβίδι, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα ασφαλείας Αιγάλεω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.