ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αλλάζουν όλα: Κακούργημα θα θεωρείται πλέον η πρόκληση ατυχήματος λόγω υπερβολικής ταχύτητας

Αν κάποιος πηγαίνει 60χλμ. πάνω από το όριο & σκοτώσει άνθρωπο θα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 10 έτη

Αλλάζουν όλα: Κακούργημα θα θεωρείται πλέον η πρόκληση ατυχήματος λόγω υπερβολικής ταχύτητας

Σύμφωνα με διάταξη την οποία επεξεργάζεται η κυβέρνηση, κακούργημα θα θεωρείται πλέον η πρόκληση ατυχήματος λόγω υπερβολικής ταχύτητας.

Πρόκειται για ένα πάγιο αίτημα συγγενών θυμάτων από τροχαία ατυχήματα, να μετατραπούν τα τροχαία λόγω υπερβολικής ταχύτητας σε κακουργήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμα και εντός της ημέρας θα νομοθετηθεί. Έτσι αν κάποιος πηγαίνει 60χλμ. πάνω από το όριο και σκοτώσει άνθρωπο θα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 10 έτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν κάποιος τραυματίσει άνθρωπο λόγω υπερβολικής ταχύτητας τότε τιμωρείται μέχρι 10 χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.