ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ανατινάχτηκε ουκρανικό πλοίο από θαλάσσια νάρκη στην Οδησσό – Θα μετέφερε σιτηρά

Το Κίεβο έλεγε πως είναι ασφαλής η έξοδος των πλοίων

Ανατινάχτηκε ουκρανικό πλοίο από θαλάσσια νάρκη στην Οδησσό – Θα μετέφερε σιτηρά

Ουκρανικό πλοίο ανατινάχθηκε στα νερά της Μαύρης Θάλασσας.

Το τελευταίο σκόπευε να χρησιμοποιήσει ειδικό διάδρομο κατά μήκος του οποίου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η εξαγωγή σιτηρών από το έδαφος της Ουκρανίας, ωστόσο, μετά την έναρξη της κίνησης, σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη, η οποία οδήγησε στην πλημμύρα του πλοίου.

Μέχρι στιγμής, είναι γνωστό ότι το πλοίο ανατινάχθηκε από θαλάσσια ή ποτάμια νάρκη, αν και πριν από μία ημέρα οι ουκρανικές αρχές ανέφεραν ότι δεν απαιτούνταν να καθαριστούν οι προσεγγίσεις στη διαδρομή εξαγωγής σιτηρών από το έδαφος της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με πηγές, το πλοίο «Shlyahovik», ιδιοκτησίας της Κρατικής Υδρογραφίας, ανατινάχθηκε από νάρκη στο Δέλτα του Μπίστρι στην περιοχή της Οδησσού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πλοίο υπέστη ζημιές, το μέγεθος των οποίων διερευνάται από τους διασώστες, ωστόσο, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, το πλοίο άρχισε να παίρνει νερό και μερικώς πλημμύρισε, αν και παραμένει εν πλω.

Προς το παρόν, δεν αναφέρονται θύματα, ωστόσο, λόγω της απειλής ναρκών, η εξαγωγή σιτηρών από το έδαφος της Ουκρανίας είναι ένα μεγάλο ερώτημα, καθώς υπάρχουν ακόμη εκατοντάδες νάρκες στην περιοχή, που είχαν τοποθετηθεί προηγουμένως για να εμποδίσουν την πρόσβαση στην Οδησσό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.