ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Αναβάλλεται πάλι η επίθεση των Ισραηλινών στη Γάζα – Νέα δικαιολογία το «να προλάβουμε να οχυρωθούμε» των ΗΠΑ

Αναπτύσσουν συνεχώς μονάδες αεράμυνας

Αναβάλλεται πάλι η επίθεση των Ισραηλινών στη Γάζα – Νέα δικαιολογία το «να προλάβουμε να οχυρωθούμε» των ΗΠΑ

Ακόμα μία αναβολή για την επικείμενη επίθεση των Ισραηλινών στην Γάζα αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ και αυτή την φορά ο υπαίτιος είναι η… Ουάσιγκτον που ζητά πρώτα να “οχυρωθεί” στις διάφορες θέσεις της στην Μέση Ανατολή και εν συνεχεία να ξεκινήσει την εισβολή στην κατοικημένη περιοχή ο ισραηλινός στρατός.

Όπως αναφέρει η WSJ οι ΗΠΑ ζήτησαν να σταματήσει η διαδικασία επίθεσης στην Γάζα μέχρι να αναπτυχθούν οι επιπλέον μονάδες αεράμυνας στις διάφορες στρατιωτικές βάσεις στην Μέση Ανατολή.

https://twitter.com/Faytuks/status/1717196822333055350

Οι ΗΠΑ τέλος αναμένεται να αναπτύξουν άμεσα 12 συστήματα αεράμυνας THAAD και Patriot στη Σαουδική Αραβία, το Κουβέιτ, την Ιορδανία, το Ιράκ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Κατάρ.

Η Ουάσινγκτον αναπτύσσει μία μοίρα μαχητικών αεροσκαφών F-16 στη Μέση Ανατολή, ενισχύοντας περαιτέρω τις δυνάμεις της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, ένα αεροσκάφος ανεφοδιασμού KC-135 και ένα αεροσκάφος αεροναυτικής συνεργασίας, Boeing P-8 Poseidon μεταφέρθηκαν σε στρατιωτική βάση στην Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.