ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Απέπλευσε από την Αττάλεια το Oruc Reis – Κινείται νοτιοανατολικά

Με ταχύτητα 10 κόμβων προς την Κύπρο

Απέπλευσε από την Αττάλεια το Oruc Reis – Κινείται νοτιοανατολικά

Μετακίνηση του τουρκικού ερευνητικού σκάφους «Oruc Reis» από το λιμάνι της Αττάλειας καταγράφει ο ιστότοπος Marinetraffic.com.

Η πορεία του ερευνητικού σκάφους που παρέμενε στο λιμάνι της Αττάλειας από τις αρχές της εβδομάδας δεν έχει διευκρινιστεί ωστόσο όπως φαίνεται κινείται νοτιοανατολικά προς την Κύπρο με ταχύτητα 10 κόμβων.

Δείτε την πορεία του όπως καταγράφεται από το Marinetraffic

oruc_reis1
oruc_reis2
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως είναι γνωστό, η τουρκική πλευρά είχε προχωρήσει τον Σεπτέμβριο στην έκδοση NAVTEX με την οποία είχε προαναγγείλει έρευνες στον κόλπο της Αττάλειας από το τουρκικό ερευνητικό πλοίο Oruc Reis το διάστημα από τις 25 Σεπτεμβρίου του 2022 ως τις 24 Μαρτίου του 2023.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.