Aποχωρούν με κάθε τρόπο και μέσον οι Ουκρανοί από το Λισιτσάνσκ – Ακολουθεί το Σεβέρσκ

Υπόθεση ωρών η εκκαθάριση της πόλης από τους Ρώσους

Aποχωρούν με κάθε τρόπο και μέσον οι Ουκρανοί από το Λισιτσάνσκ – Ακολουθεί το Σεβέρσκ

Οι Ουκρανοί αποχωρούν με κάθε τρόπο και μέσον από την πόλη Λισιτσάνσκ προς το Σεβέρσκ καθώς μετά την κατάληψη των διυλιστηρίων πετρελαίου της πόλης από τις ρωσικές δυνάμεις (που πρώτο το pronews.gr αποκάλυψε) δεν έχουν πλέον καμία οδό ανεφοδιασμού και δεν έχουν ούτε ασφαλή δρόμο για να υποχωρήσουν.

Σε κάθε σημείο της περιοχής βρίσκονται εντός της ζώνης των ρωσικών πυρών.

Κάποιες ρωσικές πηγές αναφέρουν πως πλέον δεν είναι δυνατή καμία υποχώρηση από τους Ουκρανούς και ότι έχει αποκοπεί κάθε δυνατότητα μετακίνησής τους.

Οι εμμονές του Κιέβου για διατήρηση δυνάμεων σε περιοχές που έχουν χαθεί έχουν πολύ υψηλό τίμημα για τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις.

Οι Ρώσοι λόγω των πεδινών εκτάσεων έχουν αναπτύξει πλήρως τις δυνατότητες του ρωσικού Πυροβολικού και απλώς κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα: «Εξαερώνουν» τον αντίπαλο.

Ούτε το Σεβέρσκ είναι πλέον ασφαλές για τους Ουκρανούς καθώς έχει περικυκλωθεί από τρεις κατευθύνσεις και απλώς περιμένει την σειρά του μόλις τελειώσει η εκκαθάριση του Λισιτσάνσκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.