ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αρμένιος πολιτικός ισχυρίζεται πως ξεκίνησαν συζητήσεις για αποχώρηση από το CSTO «για να αγοράσουμε αμερικανικά όπλα»

Τι δήλωσε το στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος

Αρμένιος πολιτικός ισχυρίζεται πως ξεκίνησαν συζητήσεις για αποχώρηση από το CSTO «για να αγοράσουμε αμερικανικά όπλα»

Μέλος του κυβερνώντος κόμματος στην Αρμενία ισχυρίζεται ότι έγινε έναρξη των συζητήσεων για την αποχώρηση της χώρας από τον CSTO.

Ο Γκαγκίκ Μελκονιάν, μέλος του κυβερνώντος κόμματος Πολιτικό Συμβόλαιο της Αρμενίας, είπε ότι έχουν ξεκινήσει συζητήσεις εντός της παράταξης για το θέμα της αποχώρησης από τον Οργανισμό Συνθήκης Συλλογικής Ασφάλειας (CSTO) ή την αναστολή της ένταξης της Αρμενίας στον CSTO για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με ένα μέλος του κόμματος Πολιτικό Συμβόλαιο, οι Ηνωμένες Πολιτείες σκοπεύουν να παράσχουν στην Αρμενία πρόσβαση στα όπλα και την υποστήριξή τους, ωστόσο, μόνο υπό τον όρο ότι αυτή η χώρα αποχωρήσει από τον Οργανισμό Συνθήκης Συλλογικής Ασφάλειας.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα μας πουλήσουν όπλα εάν αποχωρήσουμε από τον CSTO. Αυτή είναι η προϋπόθεση τους, ναι, θέλουν να αποχωρήσουμε από το CSTO. Έχουν ξεκινήσει συζητήσεις στην παράταξη της Κρατικής Δούμας σχετικά με την απόσυρση ή την αναστολή της ένταξης της Αρμενίας στον CSTO », δήλωσε ο Gagik Melkonyan.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πολύ δύσκολο να γίνει αυτό που λέει ο συγκεκριμένος. Πολύ δύσκολα μία κυβέρνηση θα σταθεί έχοντας τέτοιες βλέψεις. Οι Αρμένιοι θεωρούν τον εαυτό τους άρρηκτα συνδεδεμένο με την Ρωσία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.