Άρτα: Ανήλικη έκλεψε τραπεζική κάρτα και χρήματα από τσάντα ηλικιωμένης

Συνελήφθη και ο πατέρας της

Άρτα: Ανήλικη έκλεψε τραπεζική κάρτα και χρήματα από τσάντα ηλικιωμένης

Το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, εξιχνίασε κλοπή σε βάρος ηλικιωμένης, ταυτοποιώντας τα στοιχεία ανήλικης.

Παράλληλα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του πατέρα της για παραμέληση της εποπτείας της.

Ακόμη, στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης συνελήφθησαν ημεδαπός και ημεδαπή, που κατηγορούνται για αποδοχή προϊόντος εγκλήματος και απόπειρα κλοπής.

Θεωρείτε ότι η παταγώδης αποτυχία των δημοσκοπήσεων ως προς την πρόβλεψη του αποτελέσματος των τουρκικών εκλογών μπορεί να επαναληφθεί και στις ελληνικές εκλογές την ερχόμενη Κυριακή;

  • Όχι (9%, 1.434 Votes)
  • Ναι (78%, 11.894 Votes)
  • Ίσως όχι (1%, 217 Votes)
  • Ίσως ναι (9%, 1.380 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (2%, 245 Votes)

Σύνολο ψήφων: 15.170

Loading ... Loading ...

Κατά τη διερεύνηση καταγγελίας ηλικιωμένης, προέκυψε ότι η ανήλικη αφαίρεσε από την τσάντα της χρηματικό ποσό 70 ευρώ και τραπεζική κάρτα.

Ακολούθως, λίγη ώρα αργότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας συνέλαβαν τους δύο ημεδαπούς, οι οποίοι, έχοντας στην κατοχή τους την κλεμμένη κάρτα, επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν συναλλαγή σε σούπερ-μάρκετ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.