ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αρχηγός πολιτικού κόμματος στην Ρωσία: «Με Kinzhal μπορούμε να κάψουμε τη Φινλανδία σε 10 δεύτερα! Για τις ΗΠΑ έχουμε Sarmat»

Σκληρές δηλώσεις μετά την απόφαση της Φινλανδίας να ζητήσει ένταξη στο ΝΑΤΟ

Αρχηγός πολιτικού κόμματος στην Ρωσία: «Με Kinzhal μπορούμε να κάψουμε τη Φινλανδία σε 10 δεύτερα! Για τις ΗΠΑ έχουμε Sarmat»

«Πάγωσε» το Ελσίνκι, όχι από τις συνήθεις στην περιοχή πολικές θερμοκρασίες, αλλά από τις νέες δηλώσεις του αντιπροέδρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και αρχηγού του ρωσικού εθνικιστικού κόμματος “Rodina”, Αλεξέι Ζουραβλιοφ.

«Μπορούμε να κάνουμε πυρηνική στάχτη τη Φινλανδία σε 20 δεύτερα ή ακόμη και σε 10», ήταν η δήλωση-“φωτιά” του θερμόαιμου Ρώσου πολιτικού και μάλιστα on camera.

Σε παρέμβασή του στη ρωσική κρατική τηλεόραση και σχολιάζοντας την επικείμενη ένταξη της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ είπε:

«Εάν η Φινλανδία θέλει να ενταχθεί σε αυτό το μπλοκ, τότε ο στόχος μας είναι απολύτως νόμιμος – να αμφισβητήσουμε την ύπαρξη αυτού του κράτους. Αυτό είναι λογικό.

Αν οι Ηνωμένες Πολιτείες απειλούν το κράτος μας, ωραία: εδώ είναι ο πύραυλος Sarmat [Satan-2] για εσάς και θα γίνετε πυρηνική στάχτη εάν πιστεύετε ότι η Ρωσία δεν πρέπει να υπάρχει.

Και η Φινλανδία λέει ότι είναι ένα με τις ΗΠΑ. Λοιπόν, μπείτε στη σειρά. Οι Φινλανδοί γενικά θα πρέπει να είναι ευγνώμονες στη Ρωσία για την ύπαρξη του κράτους τους, για το γεγονός ότι η Φινλανδία υπάρχει ως χώρα. Στα σύνορα της Φινλανδίας δεν θα έχουμε στρατηγικά όπλα, αλλά κλάσης Kinzhal, που μπορούν να φτάσουν στη Φινλανδία σε 20 δευτερόλεπτα ή ακόμα και σε 10 δευτερόλεπτα.

Αν μέχρι στιγμής δεν είχαμε προβλέψει πιθανές εχθροπραξίες από την πλευρά της Φινλανδίας, τότε τώρα είναι πολύ πιθανές. Και αυτό πρέπει να ληφθεί υπόψη, χωρίς αμφιβολία.

Η Φινλανδία υποκινείται να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ από τις ΗΠΑ και τη Βρετανία. Οι Φινλανδοί δεν έχουν τίποτα να μοιραστούν μαζί μας. Λαμβάνουν περισσότερο από το 90% φυσικό αέριο, ξυλεία και πολλά άλλα από εμάς. Ποιος χρειάζεται πρώτα απ’ όλα να πολεμήσει; Οι Φινλανδοί; Δεν φοβούνται ότι η Ρωσία θα τους επιθετεί. Φυσικά, αργά ή γρήγορα οι Αμερικανοί θα τους αναγκάσουν να το κάνουν.

Όπως ανάγκασαν την Ουκρανία να το κάνει, προσπαθούν να αναγκάσουν την Πολωνία και τη Ρουμανία. Και, όπως φαίνεται στην πράξη, τα καταφέρνουν. Είναι αδύνατο να πούμε ότι η Φινλανδία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ και θα συμπεριφερθεί απέναντί ​​μας όπως πριν – αυτό δεν θα συμβεί. Οι Αμερικανοί θα τους υποκινήσουν σε προκλήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αντέχουμε για πολύ καιρό. Αλλά αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί για πάντα».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.