ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Bίντεο: Ουκρανικά τάγματα «εξαερώθηκαν» από τις ρωσικές δυνάμεις στο Μπάκχμουτ – Οι Ρώσοι μπαίνουν στην πόλη

Χαμηλό το ηθικό τω δυνάμεων του Κιέβου

Bίντεο: Ουκρανικά τάγματα «εξαερώθηκαν» από τις ρωσικές δυνάμεις στο Μπάκχμουτ – Οι Ρώσοι μπαίνουν στην πόλη

Συντριβή υπέστησαν οι Ουκρανοί κατά την υποχώρησή τους από το Μπάκχμουτ καθώς δέχτηκαν συντριπτικά πλήγματα από την ρωσική Αεροπορία και το ρωσικό Πυροβολικό και σύμφωνα με ρωσικές πηγές δεν υπήρξαν επιζώντες.

Υπολογίζεται ότι διαλύθηκαν τρία τάγματα προερχόμενα από Azov, Dnepr καιVFU.

Το ηθικό των ουκρανικών δυνάμεων είναι ιδιαίτερα χαμηλό και ήδη δεκάδες Ουκρανοί παραδίδονται στους Ρώσους.

Ο τοπικός πληθυσμός περιμένει τις ρωσικές δυνάμεις ως απελευθερωτές.

Τα αμερικανικά συστήματα HIMARS που βρίσκονταν στα δυτικά του Μπάκχμουτ σύμφωνα με τους Ρώσους έχουν καταστραφεί.

Η εικόνα που υπάρχει για την κατάσταση του ουκρανικού αμυντικού άξονα Σεβέρσκ-Μπάκχμουτ είναι πως έχει εξαρθρωθεί σε αρκετά σημεία του και αν δεν υπάρξει ουκρανική απαγκίστρωση τα ουκρανικά στρατεύματα κινδυνεύουν με ολοκληρωτικό εκμηδενισμό.

Οι εντολές από το Κίεβο, τουλάχιστον μέχρι τώρα, απαιτούν από τους ουκρανικούς σχηματισμούς να παραμείνουν σε μία ανώφελη όπως εξελίσσεται μάχη, μέχρι το τέλος.

Ο άξονας Σεβέρσκ-Μπάκχμουτ θεωρείται σημαντικότερος ακόμα και από τον τελευταίο αμυντικό άξονα Σλαβιάνσκ-Κραματόρσκ καθώς οι Ρώσοι θα μπορέσουν να μεταφέρουν το Πυροβολικό έξω από τις δύο τελευταίες μεγάλες πόλεις της περιφέρειας του Ντονέτσκ. Η μάχη του Ντονμπάς είναι πολύ πιθανό να έχει τελειώσει μέχρι τα τέλη του Αυγούστου.

https://twitter.com/Ukraine66251776/status/1554284774944030721

https://twitter.com/OccupySchagen/status/1554297340302852096

https://twitter.com/MoralesNadina/status/1554283334414516224

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/justme5768/status/1554254626286870535

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.