ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δεν έχει τέλος η είσοδος παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα – Εκατοντάδες από νησιά και Έβρο μέσα σε μία εβδομάδα

Εδώ τους εκπαιδεύουν ακόμα και για «πυροσβέστες»

Δεν έχει τέλος η είσοδος παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα – Εκατοντάδες από νησιά και Έβρο μέσα σε μία εβδομάδα

Οι ανακοινώσεις και τα σχέδια της κυβέρνησης για περιορισμό των παράνομων μεταναστών που μπαίνουν στην χώρα κάθε ημέρα δίνουν και παίρνουν αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν τέλος.

Και στην συνέχεια μας βγαίνουν ως αιτούντες ασύλου ενώ το κράτος τους σιγοντάρει εκπαιδεύοντάς τους ως πυροσβέστες όπως έγινε στην Σάμο.

Τα στοιχεία μόνο για την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου είναι αποκαλυπτικά:

Απο 1/9 έως 6/9 μπήκαν -μόνο στα νησιά- συνολικά 295 αλλοδαποί. Σάμος 88 Λέσβος 70 Κρήτη 61 Λέρος 41 Χίος 20 Σύμη 9 Ρόδος 4 Κως 2.

Σύμφωνα με μετριοπαθείς εκτιμήσεις, στον Έβρο αυτη την περίοδο περνάνε κάθε μέρα απο 200-500 παράνομοι μετανάστες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.