Σοκ στις ΗΠΑ: Οι Ταλιμπάν κρέμασαν συνεργάτη των Αμερικανών από ελικόπτερο Blackhawk!

Σοκ στις ΗΠΑ: Οι Ταλιμπάν κρέμασαν συνεργάτη των Αμερικανών  από ελικόπτερο Blackhawk!

Ένα συνεργάτη των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν κρέμασαν οι Ταλιμπάν από ελικόπτερο Balckhawk που άφησαν πίσω τους οι Αμερικανοί στην πόλη Κανταχάρ.

Η κίνηση αυτή των Ταλιμπαν συνιστά ουσιαστικά επίδειξη δύναμης προς τις ΗΠΑ, αφού αφενός έχουν τη δυνατότατα να χειρίζονται αμερικανικό εξοπλισμό και δη ελικόπτερα και αφετέρου κρεμώντας από αυτά συνεργάτες του αμερικανικού Στρατού!

https://twitter.com/HinduAfghan/status/1432397848071467008

https://twitter.com/TheInsiderPaper/status/1432371402745819140

https://twitter.com/Holbornlolz/status/1432371405727977472

Να σημειωθεί ότι οι δυνάμεις των ΗΠΑ αναχαίτισαν έως και πέντε ρουκέτες που εκτοξεύθηκαν κατά του αεροδρομίου της Καμπούλ νωρίς τη Δευτέρα, δήλωσε Αμερικανός αξιωματούχος, καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες σπεύδουν να ολοκληρώσουν την αποχώρησή τους από το Αφγανιστάν για να τερματίσουν τον μακροβιότερο πόλεμο στην ιστορία των ΗΠΑ.

Η ISIS-K ανέλαβε αργότερα την ευθύνη της επίθεσης.

«Με την χάρη του Παντοδύναμου Θεού, οι στρατιώτες του Χαλιφάτου στόχευσαν το Διεθνές Αεροδρόμιο της Καμπούλ με έξι πυραύλους Katyusha», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

https://twitter.com/Resilient_Vet/status/1432399047374086150

Έχοντας απομακρύνει περίπου 114.400 άτομα, συμπεριλαμβανομένων ξένων υπηκόων και Αφγανών που θεωρούνται πως βρίσκονται «σε κίνδυνο», σε μια προσπάθεια που ξεκίνησε μια μέρα πριν η Καμπούλ πέσει στα χέρια των Ταλιμπάν στις 15 Αυγούστου, οι αμερικανικές και συμμαχικές δυνάμεις πρόκειται να ολοκληρώσουν την αποχώρησή τους μέχρι την προθεσμία της Τρίτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.