Ταλιμπάν: Εκτέλεσαν τον αδελφό του πρώην αντιπροέδρου του Αφγανιστάν

Ταλιμπάν: Εκτέλεσαν τον αδελφό του πρώην αντιπροέδρου του Αφγανιστάν

Λίγες μέρες αφότου οι Ταλιμπάν έθεσαν υπό το έλεγχό τους και το Πανσίρ, την τελευταία επαρχία του Αφγανιστάν που έμενε να καταλάβουν, εκτέλεσαν τον αδερφό του πρώην αντιπροέδρου του Αφγανιστάν, Ροχουλάχ Αζίζι Σάλεχ.

Με αυτό τον τρόπο εκδικήθηκαν τον πρώην αντιπρόεδρο και επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών του Αφγανιστάν Αμρουλάχ Σάλεχ, που πήγε στην κοιλάδα του Πανσίρ και ενώθηκε με τους ηγέτες που αντιστέκονταν στους Ταλιμπάν.

Την είδηση της εκτέλεσης δημοσιοποίησε ο ανιψιός του, λέγοντας μάλιστα στο Reuters πως δεν τους επιτρέπουν να τον θάψουν!

«Εκτέλεσαν τον θείο μου»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εκτέλεσαν τον θείο μου», ανέφερε ο Εμπαντουλάχ Σάλεχ σε μήνυμα που απέστειλε στο πρακτορείο Reuters. «Τον σκότωσαν χθες και δεν μας αφήνουν να τον θάψουμε. Έλεγαν συνέχεια ότι το πτώμα του πρέπει να σαπίσει», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.