ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βρετανία: Συνελήφθη 19χρονος ένοπλος που εισέβαλε στο Κάστρο που διαμένει η βασίλισσα Ελισάβετ

«Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη - Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει ευρύτερος κίνδυνος για το κοινό»

Βρετανία: Συνελήφθη 19χρονος ένοπλος που εισέβαλε στο Κάστρο που διαμένει η βασίλισσα Ελισάβετ

Στα «χέρια» της Αστυνομίας βρίσκεται ένας άνδρας, ο οποίος συνελήφθη στην περιοχή του Κάστρου του Ουίνδσορ ανήμερα των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία της Κοιλάδας του Τάμεση, πρόκειται για άνδρα, ηλικίας 19 ετών από το Σαουθάμπτον, ο οποίος βρέθηκε μέσα στο κάστρο εντός λίγων δευτερολέπτων από την είσοδό του στους εσωτερικούς χώρους στις 8:30 το πρωί.

Έχει συλληφθεί ως ύποπτος για παραβίαση ή παράνομη πρόσβαση σε προστατευόμενο χώρο και κατοχή όπλου.

Οι αστυνομικές δυνάμεις τονίζουν ότι ο εισβολέας είπε ότι δεν μπήκε σε κανένα κτίριο και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ήταν ενήμερα για την κατάσταση.

Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος της Αστυνομίας της Κοιλάδας του Τάμεση, Ρεμπέκα Μιρς, δήλωσε: «Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη μετά από αυτό το περιστατικό και συνεργαζόμαστε με συναδέλφους από τη Μητροπολιτική αστυνομία. Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει ευρύτερος κίνδυνος για το κοινό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι η βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Κάστρο του Ουίνδσορ, αφού επέλεξε να μην περάσει τα Χριστούγεννα στο κτήμα της στο Σάντριγχαμ, όπως συνηθίζει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.