ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σε παγκόσμιο κίνημα κατά των μέτρων COVID εξελίσσεται η κινητοποίηση των οδηγών φορτηγών στον Καναδά

Σε παγκόσμιο κίνημα κατά των μέτρων COVID εξελίσσεται η κινητοποίηση των οδηγών φορτηγών στον Καναδά

Αλυσιδωτές αντιδράσεις προκαλεί η τεράστια κινητοποίηση των φορτηγατζήδων στον Καναδά, που έχει εξελιχθεί σε λαϊκή εξέγερση έξω από το κοινοβούλιο της Οττάβα κατά των αναγκαστικών εμβολιασμών.

Όπως έχουμε πει από εχθές, ο Καναδός πρωθυπουργός και η οικογένειά του έχουν φυγαδευτεί και βρίσκονται σε άγνωστη τοποθεσία, από τον φόβο των επεισοδίων.

Την ίδια στιγμή, ξεσηκωμός στα πρότυπα του Καναδά γίνεται στη Νέα Ζηλανδία, όπου χιλιάδες πολίτες διαδηλώνουν κατά των περιοριστικών μέτρων και της υποχρεωτικότητας.

Δείτε εντυπωσιακό βίντεο από την κινητοποίηση στην Νέα Ζηλανδία

Και στην Ολλανδία όμως, φορτηγατζήδες ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις, ενώ τα βίντεο με τις πρώτες αντιδράσεις προκαλούν ανησυχία στις ολλανδικές αρχές. Δείτε τι γίνεται:

Αλλά και άλλες χώρες όπως Βραζιλία, Βολιβία

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.