ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ουκρανία: «Το ραδιόφωνο δίνει οδηγίες για το πως να φτιάξεις… μολότοφ»

«Πολλοί άνθρωποι αποφεύγουν τους κεντρικούς δρόμους στα δυτικά»

Ουκρανία: «Το ραδιόφωνο δίνει οδηγίες για το πως να φτιάξεις… μολότοφ»

Ο δημοσιογράφος Shaun Walker του Guardian, μεταφέρει το κλίμα που υπάρχει κοντά στη ρωσική πρωτεύουσα, οδηγώντας προς το Κίεβο από την πόλη Λβιβ, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ντόπιοι φτιάχνουν οδοφράγματα και το ραδιόφωνο δίνει οδηγίες για το πώς να φτιάχνεις μολότοφ.

«Επιστρέφοντας από το Λβιβ σε περιοχή κοντά το Κίεβο. Οδηγώντας μοναχικά, με τους δρόμους, ωστόσο, προς τα δυτικά να είναι γεμάτοι, καθώς πολλοί προσπαθούν να ξεφύγουν από τα σημεία που διεξάγονται στρατιωτικές επιχειρήσεις. Στα σύνορα μεταξύ των περιοχών Lviv και Rivne, λίγες ώρες οδικώς από τα δυτικά σύνορα με την Πολωνία, υπήρχε μια ουρά που εκτεινόταν αρκετά μίλια πίσω καθώς οι στρατιώτες έλεγχαν έγγραφα.

Πιο κοντά στο Κίεβο, πολλοί άνθρωποι αποφεύγουν τους κεντρικούς δρόμους στα δυτικά έξω από την πρωτεύουσα λόγω του ότι Ρώσοι αναμένεται να έρθουν από εκεί και ακολουθούν δρόμους προς τα νότια. Κατά μήκος αυτών των οδών μόλις είδα ντόπιους να χτίζουν αυτοσχέδια σημεία ελέγχου και οδοφράγματα με σάκους άμμου.

Στο ραδιόφωνο, ένα από τα θέματα στις ειδήσεις ήταν οδηγίες για το πώς να φτιάχνεις μολότοφ» αναφέρει ο δημοσιογράφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/shaunwalker7/status/1497260123315703811?s=20&t=Biyvn0bSj_Cq5ERww5XInQ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.