ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

US Navy Seals : Class 300 Spartan Shield – Αποφοίτησαν με το έμβλημα του Λεωνίδα!

US Navy Seals : Class 300 Spartan Shield – Αποφοίτησαν με το έμβλημα του Λεωνίδα!

Tα βατράχια των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, οι γνωστές και ως “φώκιες” (seals) έφθασαν τις 300 σειρές. 

Η 300η λοιπόν σειρά για έμβλημα της επέλεξε την ασπίδα των 300 των Λεωνίδα, του δικού μας Λεωνίδα, του Βασιλιά της Σπάρτης, που με τους 300 άνδρες τους και τους 700 Θεσπιείς έδωσαν ψυχή και σώμα ενάντια στον ξένο δυνάστη.

Αν και θα μπορούσε να θεωρηθεί «κλοπή της ιστορίας» προσωπικά μας κάνει υπερήφανους που οι καλύτεροι των ΗΠΑ επιλέγουν θέμα από την ένδοξη ιστορία μας…

ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 39 ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Oι Navy Seals μαζί με τους Άγγλους SAS (αλλά και τις αυστραλιανές και νεοζηλανδικές εκδόσεις τους) και φυσικά τους Ρώσους Spetsnaz είναι ότι καλύτερο έχει να αναδείξει ο πλανήτης στις δυνάμεις Ειδικών Επιχειρήσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.