«Φτιάχνει κλίμα» το Ισραήλ: «Το Ιράν έχει μυστικό οπλοστάσιο με πυρηνικά -Θα κτυπήσουμε» (φώτο,βίντεο)

«Φτιάχνει κλίμα» το Ισραήλ: «Το Ιράν έχει μυστικό οπλοστάσιο με πυρηνικά -Θα κτυπήσουμε» (φώτο,βίντεο)

“Βόμβα” από το βήμα του ΟΗΕ καθώς ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου αποκάλυψε πως το Ιράν διαθέτει μυστική «ατομική αποθήκη» στην Τεχεράνη, η οποία περιέχει 300 τόνους «πυρηνικών υλικών» και πρόσθεσε “θα κτυπήσουμε παντού ιρανικούς στόχους, Συρία-Λίβανο ακόμη και Ιράκ”.

“Ανακαλύψαμε πυραυλικά δίκτυα υψηλής ακρίβειας της Χεζμπολάχ λίγα τετράγωνα μακριά από το αεροδρόμιο της Βηρυτού” πρόσθεσε.

Είναι φανερό πως “φτιάχνουν κλίμα” επίθεσης στο Ιράν με τα F-35B από τον Περσικό Κόλπο να προχωρούν για πρώτη φορά σε αεροπορικές επιδρομές στο Αφγανιστάν.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=bcI82IonhF4

Και ένα δεύτερο βίντεο

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενζαμιν Νετανιάχου, ισχυρίζεται ότι το Ιράν διαθέτει μια «μυστική ατομική αποθήκη στην Τεχεράνη» όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Κατά την ομιλία του στην σύνοδο του ΟΗΕ ανέφερε πως το Ισραήλ διεξήγαγε επιδρομή στο «πυρηνικό ατομικό αρχείο» του Ιράν και στην έκθεση για το θέμα που στη συνέχεια απελευθερώθηκε.

Ο Νετανιάχου «χτύπησε» τον Διεθνή Οργανισμό Ατομικής Ενέργειας (ΔΟΑΕ) επειδή δεν έλαβε καμία ενέργεια μετά την έκθεση του Ισραήλ σχετικά με το » μυστικό αρχείο».

“Αυτό που έχω να πω δεν έχει μοιραστεί δημόσια πριν” είπε.

«Γνωρίζω για πρώτη φορά ότι το Ιράν έχει άλλη μυστική εγκατάσταση στην Τεχεράνη».

Ο Νετανιάχου έδειξε μια φωτογραφία και χάρτες από την περιοχή στην Τεχεράνη ενώ έδειξε και τον δρόμο στον οποίο βρίσκεται η εγκατάσταση.

«Μόλις τον περασμένο μήνα, αφαιρέθηκαν 15 κιλά ραδιενεργών υλικών» ανέφερε ο Μ.Νετανιάχου, προσθέτοντας ότι αυτά τα υλικά διασκορπίστηκαν στην Τεχεράνη, θέτοντας σε κίνδυνο τους κατοίκους της πόλης.

«Πήραν αυτό το υλικό και το σκόρπισαν στην Τεχεράνη». Σύμφωνα με τον ίδιο, η δεύτερη θέση μπορεί να περιελάμβανε έως και 300 τόνους υλικών που σχετίζονται με πυρηνικά.

«Γιατί το Ιράν κρατούσε κρυφό αρχείο με ατομικά, και μία μυστική αποθήκη;» διερωτήθηκε ο Νετανιάχου.

Σχολίασε ότι ο λόγος που το Ιράν δεν αποκάλυψε και δεν διέλυσε αυτή τη θέση ήταν επειδή δεν έχει εγκαταλείψει τις φιλοδοξίες για πυρηνικά όπλα.

«Ό,τι κρύβει το Ιράν, το Ισραήλ θα το βρει» δήλωσε, καλώντας την Διεθνή Οργάνωση Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) να επιθεωρήσει αυτή την υποτιθέμενη αποθήκη και άλλες εγκαταστάσεις που έχει αποκαλύψει το Ισραήλ.

«Μια για πάντα, πείτε την αλήθεια για το Ιράν» ζήτησε

Δείτε φωτογραφίες των εγκαταστάσεων του Ιράν

Δείτε φωτογραφίες των εγκαταστάσεων της Χεζμπολάχ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.