Καρέ-καρέ πλάνα όπου δείχνουν μετακινήσεις στρατιωτικών κομβόι στη Σλοβακία και στη Τσεχία δημοσίευσε το πρακτορείο Sputnik.

Το βίντεο δείχνει «μυστικές» μετακινήσεις αμερικανικών στρατιωτικών κομβόι σε Σλοβακία και Τσεχία, ενώ για «στρατιωτικοποιημένη ζώνη Σένγκεν» κάνει λόγο στρατιωτικός αναλυτής..

Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο βίντεο, εκ των οποίων το πρώτο γυρίστηκε στην Μπρατισλάβα στις 6 Οκτωβρίου και το δεύτερο στην τσεχική πόλη Στάρα Μπολέσλαβ στις 7 Οκτωβρίου.

Στρατιωτικός αναλυτής, μιλώντας στο Sputnik, παρατήρησε ότι οι μυστικές μετακινήσεις στρατευμάτων προαναγγέλλουν «δυσάρεστες εξελίξεις».

«Έχει δημιουργηθεί μία “στρατιωτική ζώνη Σένγκεν” στην ανατολική Ευρώπη, στο πλαίσιο της προτεινόμενης ιδέας του πρώην Αμερικανού στρατηγού, αρμόδιου για την Ευρώπη, Μπεν Χοντς» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι ο Αμερικανός αξιωματούχος έχει ταχθεί υπέρ της «δυνατότητας τάχιστης μετακίνησης των νατοϊκών στρατευμάτων στο εσωτερικό της Ευρώπης, χωρίς την ανάγκη χορήγησης άδειας από τις συμμαχικές χώρες».