ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άγκυρα: Η συμμετοχή στο ΝΑΤΟ δεν θα μας εμποδίσει στην ανάπτυξη καλών δεσμών με τη Ρωσία

Άγκυρα: Η συμμετοχή στο ΝΑΤΟ δεν θα μας εμποδίσει στην ανάπτυξη καλών δεσμών με τη Ρωσία

Η συμμετοχή της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ δεν θα σταθεί εμπόδιο στην ανάπτυξη καλών σχέσεων με τη Ρωσία, δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης της Τουρκίας Βόλκαν Μπόζκιρ.

«Η Τουρκία μπορεί να είναι μέλος του ΝΑΤΟ. Ποτέ δεν μας ενδιέφερε να όλες μας οι σχέσεις να είναι σε μία κατεύθυνση. Η Τουρκία μπορεί να έχει εξαιρετικές σχέσεις με τη Ρωσία και το Ιράν» δήλωσε στο πλαίσιο κοινής συνάντησης με εκπροσώπους του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας για τις Διεθνείς Σχέσεις της Ρωσίας.

Ο αξιωματούχος τόνισε ότι η Άγκυρα «ίσως επιθυμεί» να γίνει παρατηρητής στον Οργανισμός Συνεργασίας Σαγκάης (SCO) όπως και να συμμετάσχει σε πιθανή οικονομική συνεργασίας στην Κεντρική Ασία, μαζί με τη Ρωσία.

«Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ σε κάποια από τις σχέσεις μας να γίνει η αιτία ή το αποτέλεσμα εχθρικών πράξεων» πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Ρωσο-τουρκικές σχέσεις αναπτύσσονται από το 2016 όταν αναθερμάνθηκαν μετά την κρίση του 2015 που προκλήθηκε από την κατάρριψη ρωσικού Su-24 από τουρκικό μαχητικό στη Συρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.