ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Δολοφονία εν ψυχρώ με 5 σφαίρες για να του πάρουν το αυτοκίνητο – Περίμενε την σύζυγό του από το σουπερμάρκετ

Βίντεο: Δολοφονία εν ψυχρώ με 5 σφαίρες για να του πάρουν το αυτοκίνητο – Περίμενε την σύζυγό του από το σουπερμάρκετ

Bίντεο με τη στιγμή της εν ψυχρώ εκτέλεσης ενός 54χρονου άνδρα στη Νότια Αφρική από ληστές που ήθελαν να αρπάξουν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε έχει προκαλέσει ένα πραγματικό σοκ καθώς τίθεται το ερώτημα κατά πόσο έχει πέσει η αξία της ζωής στην χώρα αυτή (αλλά και γενικώς σε όλες τις χώρες)

Η δολοφονία με πέντε σφαίρες έγινε την ώρα που ο Σάι Μοχάπι περίμενε στο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ τη σύζυγό του να αγοράσει τα απαραίτητα για το πάρτι γενεθλίων της.

Οι δύο άνδρες πλησιάζουν το μπλέ χρώματος αυτοκίνητο, ανοίγουν την πόρτα και ζητούν τα κελιδιά από τον 54χρονο. Αυτός φυσικά αντέδρασε από ένστικτο και τότε ο ένας εκ των δύο δολοφόνων βγάζει όπλο και τον πυροβολεί πέντε φορές, με τρεις από τις σφαίρες να καρφώνονται στο στήθος του και δύο στα χέρια του.

Ο δολοφόνος χρησιμοποίησε ρεβόλβερ και όχι πιστόλι με γεμιστήρα. Η δολοφονία έγινε στο Commando Shopping Centre στην πόλη του Welkom, στην Νότια Αφρική το Σάββατο.

Αμέσως μετά και σαν να μην έχει συμβεί τίποτα οι δύο δολοφόνοι επιβιβάζονται στο αυτοκίνητο, αφού πετάνε τη σορό του 54χρονου και φεύγουν.

Μια μάρτυρας ονομαζόμενη μόνο (για ευνόητους λόγους) Belinda, είπε πως μόλις η κυρία Mohapi είδε τι συνέβη ούρλιαξε «αυτό είναι το αυτοκίνητό μου» προφανώς μη έχοντας δει ότι είχε δολοφονηθεί και οσύζυγός της

Οι δύο δολοφόνοι παραμένουν ασύλληπτοι ενώ το αυτοκίνητο εντοπίστηκε λίγες ώρες μετά το φονικό παρκαρισμένο σε ένα μοτέλ.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως ο Mr Mohani ήταν ο Chief Safety Officer για την Sibanye-Stillwater η οποία είναι η μεγαλύτερη εταιρεία εξόρυξης χρυσού στη Νότια Αφρική όπως επίσης και στην πλατίνα.

Που σημαίνει ότι η «ληστεία» αυτή μπορεί να ήταν κάτι πολύ περισσότερο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.