Απαγχονισμένος βρέθηκε πρωταγωνιστής του «Hangover» (φώτο)

Απαγχονισμένος βρέθηκε πρωταγωνιστής του «Hangover» (φώτο)

Ο κωμικός ηθοποιός Μπρόντι Στίβενς γνωστός από τη συμμετοχή του στις ταινίες Hangover, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Λος Άντζελες.

Ο 48χρονος ηθοποιός, πέθανε το βράδυ της Παρασκευής, σύμφωνα με τον The Hollywood Reporter, ενώ ως αιτία θανάτου του αναφέρθηκε η αυτοκτονία.

Ωστόσο εκπρόσωπος του κωμικού ηθοποιού δεν έχει ακόμη κάνει κάποια δήλωση σχετικά με τα αίτια του θανάτου του, ωστόσο αναφορές επισημαίνουν ότι βρέθηκε απαγχονισμένος.


Ο Στίβενς, ιδιαίτερα αγαπητός στο αμερικανικό κοινό έγινε δημοφιλής και για τις συμμετοχές τους στα σόου Jimmy Kimmel Live!, The Late Late Show και Chelsea Lately.

Η κωμικός Σάρα Σίλβερμαν η οποία ήταν φίλη του Στίβενς ανέφερε στο μήνυμά της πως ο ηθοποιούς προσπάθησε να αντιμετωπίσει την κατάστασή του με αγωγή, αλλά πως δεν κατάφερε και προσθέτει πως «μακάρι να είχε ζητήσει βοήθεια».

Συνάδελφοί του, κωμικοί ηθοποιοί, σοκαρισμένοι από την είδηση της αυτοκτονίας, στέλνουν μήνυμα σε όσους αισθάνονται πως χρειάζονται βοήθεια να τη ζητήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.